Top 7 būdai, kaip verslo valdymo sistemos ir elektroninės prekybos integracija sukuria vertę skirtingose verslo srityse

Verslo valdymo sistemos ir el.prekybos integravimas yra itin svarbus sėkmingam verslo skaitmenizavimui. Todėl svarbu kruopščiai suplanuoti ERP integravimą į B2B el. prekybą ir išmintingai pasirinkti savo el. prekybos platformą, kad būtų kuo mažiau integravimo problemų. Sėkmingas B2B el. prekybos ir VVS integravimas suteiks jūsų įmonei racionalią pardavimo aplinką, geriau matys duomenis ir pagerins klientų patirtį. Taigi, kokią naudą atneša sistemų integracija?



  1. Tikslesnis užsakymų apdorojimas dėl žymiai sumažėjusio rankinio užsakymų įvedimo. Taip sutaupysite laiko ir padidinsite našumą, be to, sumažės užsakymų ir siuntimo klaidų.
  2. Pagerinta atsargų kontrolė automatiškai sinchronizuojant atsargas. Klientai gali pasiekti tikslius likučius, kurie yra jūsų sandėlyje.
  3. Automatinis pranešimas apie užsakymų siuntimą klientams ir internetinis siuntų sekimas.
  4. Supaprastintas atsargų valdymas sinchronizuojant produktų atsargas ir prieinamumą.
  5. Automatinis mokesčių atitikimas pašalina riziką dėl tarifų ir surinkimo klaidų.
  6. Galimybė be didelių pastangų keisti mastelį be papildomų išteklių.
  7. Tikslinės pardavimo akcijos didelės vertės klientams, dėl kurių padidėja pelnas. Kai ERP B2B sistemos duomenys integruojami į e. prekybą, rinkodaros pastangos tikslingesnės ir sėkmingesnės.

El.parduotuvės ir verslo valdymo sistemos integracija - Connect produktas

Connect produktas yra jau paruoštas ir suprogramuotas verslo valdymo programos Microsoft Dynamics 365 Business Central ir e.prekybos platformos PrestaShop, Sylius ar Shopware produktas, kuris sinchronizuoja duomenis tarp šių sistemų. Jums nebereikia nieko papildomnai programuoti ar investuoti į integracijos individualų pritaikymą. Connect produktas jau keičiasi pirkėjų, prekių, užsakymų, likučių, užsakymų statusų informacija, todėl jums nebereikia suvedinėti tokių duomenų į skirtingas sistemas. Viskas yra centralizuota ir tokia informacija perduodami automatiškai. 


Kadangi verslo valdymo programa yra pagrįsta debesų principu, prie jos galėsite prisijiungti iš bet kurios pasaulio vietos lengvai, greitai ir patogiai. Jei jau turite Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP ir norite sujungti su PrestaShop, Sylius ar Shopware el.prekybos platforma, Connect produktą galite lengvai ir greitai instaliuoti bei konfigūruoti patys. Susisiekite su Invertus ir mes jums padėsime auginti jūsų skaitmeninės prekybos pelną.






Comments

Popular posts from this blog

Duomenų orkestras: sprendimai jungiantys vartotojo patirtį su pardavėjo pajamoms